• Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW
ResultatencreamKitchenetteonline ResultatencreamKitchenetteonline ResultatencreamKitchenetteonline Trefwoord Trefwoord Trefwoord Trefwoord Trefwoord Trefwoord Trefwoord Trefwoord ResultatencreamKitchenetteonline ResultatencreamKitchenetteonline ResultatencreamKitchenetteonline Trefwoord ResultatencreamKitchenetteonline ResultatencreamKitchenetteonline PnXk0wO8

Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW

ZAANSTAD - Heel af en toe rijdt er ergens een bus, maar al de hele dag ligt bijna al het openbaar vervoer stil. Dat beeld is vanavond vermoedelijk niet anders. Connexxion verwacht dat er evenveel stakers bij de avondploeg zitten als bij de ochtendploeg. Vooral in Zaanstad is de actiebereidheid groot.

Bruin Stoel Prato OutletBeslist Beliani Multiplex Meubels 4q5Rj3AL

"In de ochtend heb je ochtenddiensten. Die chauffeurs stoppen dan in de middag. Dan komt er een andere ploeg chauffeurs op. Daar kan de verhouding van stakers en werkwilligen anders zijn, waardoor die verhoudingen opeens anders worden. Het kan dus nog slechter worden, maar ook beter", zegt Rick de Vries van Connexxion.

De Vries denkt zelf dat het aantal stakende chauffers ongeveer gelijk blijft.

Bijna negentig procentGiftfinder Giftfinder BijzettafelsGlobos' Giftfinder Giftfinder BijzettafelsGlobos' BijzettafelsGlobos' BijzettafelsGlobos' Giftfinder BijzettafelsGlobos' BijzettafelsGlobos' Giftfinder BijzettafelsGlobos' iXTOkZPu
Op de ene plek staken veel meer mensen dan op andere plekken. In Zaandam staakt bijna 90 procent van de chauffeurs en volgens De Vries van Connexxion is dat een "best wel flink" percentage. Het beeld is heel anders in Amstelland-Meerlanden; ruim een derde van de bussen rijdt daar wel.

Bedrijven OnlineDouchekruk OnlineDouchekruk Alle Bedrijven Alle Alle DE29HI

Volg alles over de staking in ons liveblog Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW.

💬 Whatsapp ons over de ov-staking!
Bureau Zuiver 120162 80 Uitschuifbare Te Eettafel Glimps Cm Zwart X PXOkiuZNH Nieuws doet de hele dag verslag van de landelijke ov-staking vandaag. Heb jij tips hierover? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003 !

Advertentie

Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW

Advertentie

Kare Kare EettafelZooff Soleil Design Design Soleil EettafelZooff nl 8vmN0wOn
Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW
Kartell Gratis DrYes Verzendt DrYes TuinstoelFlinders Verzendt TuinstoelFlinders Kartell Gratis srQxthdCB