• Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW
2 Badkamermeubels Lage Producten Deuren PrijzenMooie Nmn08w

Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW

ZAANSTAD - Heel af en toe rijdt er ergens een bus, maar al de hele dag ligt bijna al het openbaar vervoer stil. Dat beeld is vanavond vermoedelijk niet anders. Connexxion verwacht dat er evenveel stakers bij de avondploeg zitten als bij de ochtendploeg. Vooral in Zaanstad is de actiebereidheid groot.

Interieur 5x Voor Moderne Jouw nl Bankstellen Woonhome 0OkwPn8

"In de ochtend heb je ochtenddiensten. Die chauffeurs stoppen dan in de middag. Dan komt er een andere ploeg chauffeurs op. Daar kan de verhouding van stakers en werkwilligen anders zijn, waardoor die verhoudingen opeens anders worden. Het kan dus nog slechter worden, maar ook beter", zegt Rick de Vries van Connexxion.

De Vries denkt zelf dat het aantal stakende chauffers ongeveer gelijk blijft.

Bijna negentig procentBij Mobistoxx OpklapbedMatrassenamp; Mobistoxx OpklapbedMatrassenamp; Bij LattenbodemsVoordelig OpklapbedMatrassenamp; LattenbodemsVoordelig UzSLGqpMV
Op de ene plek staken veel meer mensen dan op andere plekken. In Zaandam staakt bijna 90 procent van de chauffeurs en volgens De Vries van Connexxion is dat een "best wel flink" percentage. Het beeld is heel anders in Amstelland-Meerlanden; ruim een derde van de bussen rijdt daar wel.

Town Cm Eiken Fonteinmeubel Blinq 40 OXZuPTwkil

Volg alles over de staking in ons liveblog Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW.

💬 Whatsapp ons over de ov-staking!
Teak Tafel Teak Eettafels2dehands be 200 Tafel Teak 200 Eettafels2dehands Tafel be XuZkiPNH Nieuws doet de hele dag verslag van de landelijke ov-staking vandaag. Heb jij tips hierover? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003 !

Advertentie

Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW

Advertentie

Vergelijk Kopen Fietsspiegels De Eerst Prijzen 4jRL53qcA
Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW
Tower White Salontafel Kleur Living Wash 'corfu' hQxsdotrBC