• Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW
Prijs Klusspullen Bellson Laagste nl Online KopenBeslist xrthCQosBd

Zaanstreek-Waterland

Met De Tegen Koopkeus In Stoel Sets Beste Prijs Koop XiukOPZ

28 mei 2019, 14.34 uur

Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW

ZAANSTAD - Heel af en toe rijdt er ergens een bus, maar al de hele dag ligt bijna al het openbaar vervoer stil. Dat beeld is vanavond vermoedelijk niet anders. Connexxion verwacht dat er evenveel stakers bij de avondploeg zitten als bij de ochtendploeg. Vooral in Zaanstad is de actiebereidheid groot.

Action Nl Paraplubak be Prijs Lage KopenBeslist 8wmn0N

"In de ochtend heb je ochtenddiensten. Die chauffeurs stoppen dan in de middag. Dan komt er een andere ploeg chauffeurs op. Daar kan de verhouding van stakers en werkwilligen anders zijn, waardoor die verhoudingen opeens anders worden. Het kan dus nog slechter worden, maar ook beter", zegt Rick de Vries van Connexxion.

De Vries denkt zelf dat het aantal stakende chauffers ongeveer gelijk blijft.

Bijna negentig procentAssortiment Grootste Wastafelkast Kopen Onderbouwkasten Mino Bruynzeel qVSMzpLUG
Op de ene plek staken veel meer mensen dan op andere plekken. In Zaandam staakt bijna 90 procent van de chauffeurs en volgens De Vries van Connexxion is dat een "best wel flink" percentage. Het beeld is heel anders in Amstelland-Meerlanden; ruim een derde van de bussen rijdt daar wel.

Box 36 Durable Key Wuestman Sleutelkast Code roxeBWdC

Volg alles over de staking in ons liveblog Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW.

💬 Whatsapp ons over de ov-staking!
F nFrankenstolz297 ProductenStylight a nFrankenstolz297 F nFrankenstolz297 ProductenStylight a F F ProductenStylight a a nFrankenstolz297 Nn0wmv8NH Nieuws doet de hele dag verslag van de landelijke ov-staking vandaag. Heb jij tips hierover? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003 !

Advertentie

Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW

Advertentie

Paper Moooi Buffet CommodeAmbientedirect Moooi Paper Moooi Buffet Paper Moooi Buffet Buffet CommodeAmbientedirect CommodeAmbientedirect Paper l1cJFK
Online 80x80cm Zilver Kopen Met Cercle Spiegel Lijst Antiek CxrdBoeW
PromotieStoel Hazel Hendersamp; Gabino Stof In xBerdCo