Een nieuw voedselproduct ontwikkelen is uitdagend en er komt veel bij kijken. Ik geloof dat de kans van slagen van een nieuw product veel groter wordt wanneer je in dit toch al moeilijke traject de juiste kennis en ervaring aan tafel hebt. Firma Vier helpt voedselproducenten met alle uitdagingen die ontstaan van het allereerste idee tot een product in het schap.

Ik stel mij graag even voor. Ik ben Dennis Favier, en ik ben food designer en creatief productontwikkelaar in de food business. Ik heb ruim tien jaar ervaring met ontwikkeling van nieuwe voedselproducten, van soepen en repen tot aan vleesalternatieven en sappen.

Met Firma Vier zet ik mijn creativiteit, kennis en ervaring in om zowel startende als al meer ervaren food ondernemers te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe ik je kan helpen.

nl FauteuilsFairmeubels FauteuilsFairmeubels nl Vergelijk FauteuilsFairmeubels Vergelijk nl Vergelijk TFJKl3c1

Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG

Firma Vier heeft gewerkt met:

Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG
Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG

LAATSTE PROJECTEN

Hieronder staat een selectie van de projecten waar ik aan werk of aan heb gewerkt.

Spoony – speelse soep voor kinderen

Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG
Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG

SPARREN OVER JOUW PROJECT?

Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG

BLOG

Hieronder de laatste blogs die ik geschreven heb.

Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG
Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG
Lage Aanbod KopenBeslist Grootste nl1 Salontafel Online MVSUpqzG
Menu