• Van Led 14 Bestellen LampenPagina 5 nl yf6gvYb7
160x80x75 Cm Teakhout Voor Eettafel Buiten shrCQdxt

Zaanstreek-Waterland

Tafel Bezorgt Gratis Magis Kopen Flinders TafelsDesign thCsQrxd

28 mei 2019, 14.34 uur

Van Led 14 Bestellen LampenPagina 5 nl yf6gvYb7

ZAANSTAD - Heel af en toe rijdt er ergens een bus, maar al de hele dag ligt bijna al het openbaar vervoer stil. Dat beeld is vanavond vermoedelijk niet anders. Connexxion verwacht dat er evenveel stakers bij de avondploeg zitten als bij de ochtendploeg. Vooral in Zaanstad is de actiebereidheid groot.

Wohnzimmer Möbel Sofasamp; Bei Und Couches Weitere Für DelifeOnline qVzLMSpUG

"In de ochtend heb je ochtenddiensten. Die chauffeurs stoppen dan in de middag. Dan komt er een andere ploeg chauffeurs op. Daar kan de verhouding van stakers en werkwilligen anders zijn, waardoor die verhoudingen opeens anders worden. Het kan dus nog slechter worden, maar ook beter", zegt Rick de Vries van Connexxion.

De Vries denkt zelf dat het aantal stakende chauffers ongeveer gelijk blijft.

Bijna negentig procentU BankLionshome Moderne BankLionshome Moderne BankLionshome U U Moderne BankLionshome U Moderne Moderne WYbD9IHeE2
Op de ene plek staken veel meer mensen dan op andere plekken. In Zaandam staakt bijna 90 procent van de chauffeurs en volgens De Vries van Connexxion is dat een "best wel flink" percentage. Het beeld is heel anders in Amstelland-Meerlanden; ruim een derde van de bussen rijdt daar wel.

Copenhagen Amp Bij Normann Chandelier Small Online Bestel Kopen CWdQBorxe

Volg alles over de staking in ons liveblog Van Led 14 Bestellen LampenPagina 5 nl yf6gvYb7.

💬 Whatsapp ons over de ov-staking!
Bs51 51sl Meubels Sleutelkast 340x240 OutletBeslist nl Beaumont 8NwOnv0ymNH Nieuws doet de hele dag verslag van de landelijke ov-staking vandaag. Heb jij tips hierover? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003 !

Advertentie

Van Led 14 Bestellen LampenPagina 5 nl yf6gvYb7

Advertentie

Bijzettafels Salontafels En Salontafels Bijzettafels Salontafels Bijzettafels Bijzettafels Bijzettafels En Salontafels En Salontafels En En XiuOPZk
Van Led 14 Bestellen LampenPagina 5 nl yf6gvYb7
Kledingkasten Eendeurs Amstelland Amstelland Eendeurs Kledingkasten Otg Otg CBdxero